Acties

Ontdek onze acties

SWAP YOUR MINI

SWAP YOUR MINI

Zin in een gloednieuwe MINI? Dat kunnen wij ons goed voorstellen en daarom doen wij je een persoonlijke inruilaanbieding.
Niet op één maar op vijf onweerstaanbare modellen. Stuk voor stuk rijk uitgerust, o.a. met automaat en metallic lak.
Bij MINI Amsterdam pakken wij het maximaal aan.

Welk model je ook kiest, jij krijgt een extra hoge inruilprijs. Dus, wordt het de MINI 3-deurs, 5-deurs, Cabrio, Clubman of Countryman?.

MINI Dakbox dagen

Dakbox dagen

Ga helemaal uit je dakbox met de MINI Amsterdam Dakbox dagen. Of je dit jaar nu naar de Spaanse kust rijdt of vakantie in eigen land viert, met de originele dakboxen van MINI neem je alles mee. En wij doen je een geweldig aanbod. Dakbox/drager combi (inclusief montage) nu tijdelijk voor € 599,-.
MINI Clubman

XL Luxury Pack

Nu tijdelijk 50% korting op de meest luxueuze opties met het MINI Clubman XL Luxury Pack. Een speciaal samengesteld pakket dat jouw standaard rijk uitgeruste Clubman net dat beetje extra geeft.

Profiteer van deze tijdelijk actie en geniet binnenkort onder het heerlijke panoramadak. Dein mee met de beste beats door de premium Harman Kardon speakers en hou je ogen altijd op de weg dankzij het handige Head-Up Display.

Dit speciale samengestelde XL Luxury Pack heb je al voor € 1.250,-, hiermee bespaar je € 1.180,-.

MINI Indian Summer Red edition

Indian Summer Red Edition

Als je kijkt naar de MINI Indian Summer Red Edition denk je alleen maar oeh la la. Neem zijn exclusieve kleur - normaal niet verkrijgbaar op de 3- of 5-deurs. Voeg daar ontelbaar veel luxe features aan toe en je krijgt het er spontaan warm van. Deze verleidelijke editie is helemaal af en komt in een gelimiteerde oplage van 60 exemplaren.

Je rijdt ‘m al vanaf € 36.990,- (Cooper) met een voordeel dat oploopt tot maar liefst € 9.678,-.

MINI 5-deurs

2,99% RENTE ACTIE

Het rijden van een nieuwe MINI is tijdelijk extra aantrekkelijk. Kies je namelijk voor een nieuwe MINI, dan kun je deze tijdelijk financieren tegen het scherpe rentetarief van 2,99% i.c.m. een Top Cover verzekering. Dit geldt voor zowel een zakelijke als een privé financiering. Zonder Top Cover verzekering financier je tegen 3,99%.

Dankzij dit scherpe rentetarief rijd je al een MINI 3-deurs vanaf € 189,- per maand*

Deze actie is geldig op alle MINI modellen en loopt t/m 23 augustus 2020.

MINI Hammersmith Edition

MINI Hammersmith Edition

De MINI Hammersmith Edition, een MINI maar dan heel erg wauw. Deze rijk uitgeruste editie is verkrijgbaar als 3-en 5-deurs, Cabrio, als stijlvolle Clubman en als avontuurlijke Countryman. Beschikbaar in elke kleur, dus ook in dit stoere enigmatic black.