Acties

Ontdek onze acties
MINI Private Lease

MINI Private Lease

Voor iedereen die al heel lang een MINI wil: dit is je kans. Want voor een superscherp all-in maandbedrag rijd je straks een gloednieuwe MINI. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken, de rest verzorgen wij. Je MINI wacht op je.

MINI 60 Years Edition

MINI 60 YEARS EDITION

Om te vieren dat het merk MINI 60 jaar bestaat is er een speciale editie van de MINI 3-deurs en 5-deurs uitgebracht. De MINI 60 Years Edition is uitgerust met een MINI 60 Years Chili pakket, Serious Business pakket én extra opties. Beschikbaar in een beperkte oplage, dus wees er snel bij!
MINI Voorraad Specials

VOORRAAD SPECIALS

Ben je op zoek naar een nieuwe MINI én wil je snel rijden? Wij hebben altijd een ruim aanbod MINI's direct uit voorraad leverbaar. En met onze Voorraad Specials profiteer je nu tijdelijk van extra korting op geselecteerde voorraadmodellen oplopend tot € 6.746,-.
MINI Countryman

MINI Countryman

Nee, nóg groter. De MINI Countryman is stoer en avontuurlijk en biedt veel ruimte. Een dagje naar het strand of op vakantie met het hele gezin, de MINI Countryman biedt ruimte voor vijf passagiers en een heleboel bagage. Wat wil je nog meer.

Maak van je grootste dromen nog grotere ervaringen en private lease de MINI Countryman nu tijdelijk vanaf € 415,- per maand.

MINI Private Lease Pack

MINI 3-DEURS MET PRIVATE LEASE PACK

Volop genieten van het John Cooper Works Pakket, met onder meer sportstoelen en een multifunctioneel JCW-stuur, zonder je druk te maken over onderhoud, verzekeringen en belastingen. Nu tijdelijk voor € 399,- per maand.