GARAGE SALE bij MINI Amsterdam

Tijdens de MINI Amsterdam GARAGE SALE profiteer je van uitzonderlijk voordeel op geselecteerde nieuwe- en gebruikte voorraadmodellen. Wij hebben alle modellen op voorraad, van de MINI 3-deurs tot aan de MINI Countryman, zo staat de MINI van je dromen er altijd tussen.

Mis het niet! Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom.

De GARAGE SALE loopt van 22 t/m 30 mei 2020.

MINI Cooper Clubman

VEEL VOORDEEL. SNEL RIJDEN.

Wij hebben ruim 40 nieuwe MINI's direct uit voorraad leverbaar. Tijdens de GARAGE SALE profiteer je 9 dagen lang van uitzonderlijk voordeel. Een nieuwe MINI kopen uit voorraad levert je niet alleen de beste prijs op, maar laat je ook extra snel van het MINI go-kart rijplezier genieten.

Claim je voordeel en neem contact op met één van onze verkoopadviseurs.

MINI Electric

NU SLECHTS 1.99% RENTE.

Kies je voor een MINI Occasion NEXT, dan kun je deze tijdelijk financieren tegen een actierente van 1,99% als je ook een MINI Top Cover verzekering afsluit. Dit aanbod geldt zowel zakelijk als privé. Zo heb je de beste dekking voor je MINI occasion én je weet exact waar je aan toe bent. Deze scherpe rente staat immers gedurende de gehele looptijd vast.

SHOWROOMBEZOEK VANUIT HUIS.

Video aanvragen

VIDEO AANVRAGEN

Heb je interesse in een van onze nieuwe of gebruikte MINI's? Of heb je een vraag over je huidige auto? Neem dan contact met ons op en wij zullen je een uitgebreide video toesturen.

Videobellen

VIDEOBELLEN

Middels een videogesprek kun je persoonlijk contact hebben met een van onze verkoopadviseurs en live meekijken naar de auto. Wij vragen je om hiervoor een afspraak te maken zodat wij je uitgebreid te woord kunnen staan.

Proefrit op locatie

PROEFRIT AAN HUIS

Wens je een proefrit te maken zonder naar onze showroom te komen? Wij brengen de MINI naar keuze graag op locatie. Zo kun je ook in deze tijden het rijplezier van MINI zelf ervaren.