Kom Backstage bij MINI Amsterdam

Altijd al willen weten wat er gebeurt in de werkplaats met jouw MINI? Op zaterdag 28 september is het zover: dan openen wij onze deuren voor een uniek kijkje backstage. Tijdens dit kijkje achter de schermen kun je jouw MINI op de brug van de werkplaats samen met de expert nalopen. Daarnaast zijn er informatiesessies, waarin we je alles vertellen over MINI Connected en de innovatieve technologie in de werkplaats. Benieuwd naar de nieuwste MINI modellen? Je kunt onder andere een proefrit maken in de nieuwe MINI Clubman. Kortom genoeg te doen voor iedereen!

UNIEK KIJKJE IN DE WERKPLAATS EN GRATIS MINI BACKSTAGE CHECK.

Tijdens MINI Backstage is er van alles te zien en te leren. Ook over jouw eigen MINI! In de werkplaats, waar onze experts elke dag met veel liefde alle MINI’s onderhouden, zetten we jouw MINI op de brug. Samen met de expert loop je ‘m na op 12 belangrijke punten. Denk aan de bandenspanning, het koel- en remvloeistofniveau en de verlichting. Ook doen we een visuele inspectie van de onderkant, zodat je je MINI écht van een geheel nieuwe kant leert kennen. Na de MINI Backstage Check krijg je een certificaat.

MAAK EEN PROEFRIT IN DE MINI VAN JE DROMEN, ZOALS ONZE STATION MET STIJL.

De nieuwe MINI Clubman is er voor iedereen die niet wil kiezen tussen ruimte en stijl. Met zijn twee achterdeuren, vijf zitplaatsen en stijlvol design is dit dé station voor als je op zoek bent naar een praktische station waar je in gezien wil worden. Tijdens MINI Backstage kun je dat zelf ervaren door een proefrit te maken! Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor een proefrit.

OOK VOOR DE JONGSTE MINI LIEFHEBBERS.

We maken er een topdag van voor elke MINI liefhebber, met activiteiten op het programma voor zowel volwassenen als kinderen. Dus neem vooral alle gezinsleden mee. Er valt voor iedereen veel te leren en te beleven.

MELD JE AAN EN TOT BACKSTAGE!

We kijken er naar uit om je op zaterdag 28 september te verwelkomen. Er is voldoende capaciteit voor Backstage bij MINI, maar niet onbeperkt. Meld u dus op tijd aan voor de MINI Backstage Check, een van de infosessies of een proefrit. We wensen je alvast veel plezier bij deze unieke MINI ervaring. Meld je hieronder aan.