MINI ELECTRIC

CHARGED WITH PASSION

Ervaar het nieuwe rijplezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een nieuwe fase in, waarin het iconische MINI design en de go-kart feeling worden gecombineerd met duurzaamheid. De kenmerkende wegligging en acceleratie blijven hetzelfde. Het design is overduidelijk MINI. Maar daarnaast is er nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau.

De MINI Electric is verkrijgbaar vanaf € 34.900,- of vanaf € 499,- per maand met MINI Private Lease.

Op vrijdag 7 februari staat de MINI Electric tijdelijk in onze showroom. Een unieke kans om deze te bekijken vóór de landelijke introductie. Jij komt toch ook?

 

De MINI Electric
OPWINDEND. EN ZO ONTWORPEN.

De eerste volledig elektrische MINI vormt een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis. Hij verbindt het iconische MINI ontwerp, het creatieve gebruik van ruimte met de innovatieve spirit van MINI. De moderne look combineert aerodynamische lijnen met bekende details, vol zelfvertrouwen en toch charmant. Daarnaast zijn er vier uitrustingsniveaus beschikbaar met een ruime keuze aan opties om jouw volledig elektrische MINI aan de binnen- en de buitenzijde volledig te personaliseren.

 • Elektromotor met een vermogen 135 kW (184 pk) en 270 Nm aan koppel
 • Actieradius tot 232 km (WLTP)
 • 0 - 100 km/u in 7,3 seconden
 • Binnen 35 minuten tot 80% opgeladen
Highlights:
 • Het karakteristieke design van MINI 3-deurs, met Electric specifieke accenten;
 • Lithium-ion-accu biedt een actieradius tot 232 kilometer (WLTP);
 • Elektromotor met een vermogen 135 kW (184 pk) en 270 Nm aan koppel;
 • Acceleratie van nul naar 100 km/uur in 7,3 seconden;
 • Geen beperkingen aan volume in de bagageruimte;
 • Uniek digitaal instrumentenpaneel en bedieningselementen in het interieur;
 • Kan worden opgeladen aan het stopcontact thuis, via een wallbox of openbaar laadstation, snelladen op gelijkstroom mogelijk tot 50 kW;
 • Driefasenkabel met een maximale laadcapaciteit van 11 kW. Kan in tweeënhalf uur tot 80 procent worden opgeladen;
 • Snellaadstation (DC) met een maximale laadcapaciteit van 50 kW. Kan binnen 35 minuten tot 80 procent worden opgeladen.
WELK MODEL RIJD JIJ TOT JOUW MINI ELECTRIC ARRIVEERT?

Als overbruggingsaanbod hebben wij een speciaal uitgeruste MINI Cooper 3-deurs. Deze rij je met MINI Private Lease voor € 599,-* per maand. Tevens ben je hiermee verzekerd van een productieplaats voor jouw MINI Electric.

Is jouw MINI Electric binnen? Dan rij je deze de resterende maanden van jouw contract tegen dezelfde prijs!**

Voor de zakelijke klanten hebben wij een MINI 5-deurs beschikbaar tegen een scherp leasetarief van € 589,- per maand (o.b.v. 20.000 km) om de wachttijd te overbruggen.

Let op: hiermee ben je niet verzekerd van een productieplaats of prijsgarantie.

 

* Gecommuniceerd tarief is op basis van een looptijd van 18 maanden en 10.000 kilometer. Dit betreft een rijk aangeklede, Midnight Black Cooper 3-deurs met gele accenten en MINI Yours Customised elementen.

** Prijsgarantie op de maandelijkse leasetermijn: je betaalt hetzelfde maandbedrag voor jouw nieuwe MINI Cooper SE indien deze is uitgerust volgens de standaarduitrusting en de toekomstige leaseovereenkomst gebaseerd is op Private Lease met een nieuwe looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage dat gelijk is aan het jaarkilometrage in jouw huidige overeenkomst.