MINI Private Lease

VANAF € 299,- P/MND

Door je MINI privé te leasen, geniet je zorgeloos van je gloednieuwe MINI. Je kunt jouw MINI volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat je per jaar rijdt. Je betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van je MINI komen daar nog bij. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kom je dus niet voor verrassingen te staan.

MINI Private Lease Pack
MINI PRIVATE LEASE PACK.
TIJDELIJK € 379,- P/MND

Voor iedereen die zorgeloos het het beste uit z’n MINI wil halen, presenteren we deze exclusieve MINI Cooper 3-deurs met Private Lease Pack. Volop genieten van het John Cooper Works Pakket, met onder meer sportstoelen en een multifunctioneel JCW-stuur, zonder je druk te maken over onderhoud, verzekeringen en belastingen.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

ALLES IN ÉÉN MET MINI PRIVATE LEASE.

Met MINI Private Lease rijd je zonder zorgen in een MINI. Wij regelen namelijk alles voor je: onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente en verzekering. En betaalt ook nog eens geen bijtelling. Niet onbelangrijk.

* Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden/10.000 kilometer per jaar en zijn incl. BTW.