MINI Racing Day

READY. SET. GO

Wij nodigen je van harte uit om, op de 306ste dag van het jaar, de MINI Amsterdam Racing Day te bezoeken. Tijdens de Racing Day staat onze showroom in het teken van de nieuwe 306 pk sterke MINI John Cooper Works modellen; de nieuwe MINI JCW Clubman en MINI JCW Countryman.

Daarnaast hebben wij twee exclusieve MINI GP's in onze showroom staan. De Racing Day start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

MINI Racing Day
START DIE ENERVERENDE 306 PK.

Met hun sportieve verschijning, karakteristieke lage grom en 306 pk pure kracht zijn onze MINI John Cooper Works-modellen klaar om je hart sneller te laten kloppen. Deze eigenzinnige krachtpatsers zijn de reïncarnatie van John Cooper's winnende racelegendes en belichamen de essentie van de motorsport. Nu leeft de erfenis voort.

MINI John Cooper Works GP
MINI JOHN COOPER WORKS GP.

Niet bang zijn voor extremen zit diep in ons DNA verankerd. Bedacht voor op de weg, maar geboren op het circuit – dat is de achtergrond van de MINI John Cooper Works GP. Op zaterdag 2 november staan twee van deze exclusieve modellen in de showroom.

MINI JCW Taxirit
MINI JCW TAXIRIT.

Speciaal voor deze Racing Day zetten wij Carvlogger in onze MINI John Cooper Works Clubman en laten jou de 306 pk ervaren tijdens een MINI JCW Taxirit.

EN MEER...

Stap in de wereld van MINI John Cooper Works op zaterdag 2 november tijdens de Racing Day bij MINI Amsterdam. Maak kennis met alle John Cooper Works modellen en ervaar het geluid van vermogen.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.