Tijdelijk met gratis automaat

De nieuwe MINI Clubman

De nieuwe MINI Clubman opent deuren als nooit tevoren. Concessies zijn verleden tijd, want deze exclusieve station geeft je ruimte én stijl. Speciaal ontworpen voor mensen die niet willen kiezen.

Met vijf zitplaatsen en zes deuren biedt de MINI Clubman je de gelegenheid bepakt en bezakt op reis te gaan, met een maximale bagageruimte van maar liefst 1250 liter. Ben je veel onderweg voor werk? Dan is dit ook de station voor jou, want de nieuwe MINI Clubman rijdt én zit heel comfortabel. De sublieme ALL4 vierwielaandrijving zorgt ervoor dat je de auto onder alle omstandigheden onder controle kunt houden – waardoor dit de perfecte auto is voor elke gelegenheid.

Met MINI Private Lease rijd je de nieuwe MINI Clubman al vanaf € 399,-** per maand.  

VANAFPRIJS
VANAF € 29.490,- *
PRIVATE LEASE
VANAF € 399,- P.M **
OPERATIONAL LEASE
VANAF € 425,- P/M ***
FINANCIAL LEASE
VANAF € 312,- P/M ****
BIJTELLING
VANAF € 271,40,- P/M
Highlights
DE KUNST VAN VEELZIJDIGHEID.
De nieuwe MINI Clubman
Toon highlights
De nieuwe MINI Clubman
HET INTERIEUR.

De elegante MINI Clubman is een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en innovatie. Het interieur is uitnodigend ruim en combineert nauwgezet vakmanschap met hoogwaardige materialen en hypermoderne technologieën. Je voelt het uitzonderlijke comfort.

De nieuwe MINI Clubman
KENMERKENDE STIJL.

Het exterieur van de MINI Clubman combineert heldere lijnen en zelfverzekerde vorm met een subtiel en aansprekend design. Zijn strakke vorm wordt perfect aangevuld door zijn atletische houding en brede heupen. En natuurlijk zijn unieke, dubbele achterdeuren.

De nieuwe MINI Clubman
EEN MULTIDIMENSIONAAL VOORKOMEN.

Elke lijn en elke ronding van de MINI Clubman is ontworpen om te boeien. De nieuwe, opvallende grille aan de voorkant geeft de MINI Clubman zijn eigen unieke, indrukwekkende uiterlijk. De grille is leverbaar in chroom of de nieuwe, optionele Piano Black kleur. Dit wordt geaccentueerd door nieuwe LED-koplampen – ook omgeven door stijlvol Piano Black – en de elegante LED mistlampen.

De nieuwe MINI Clubman
INTELLIGENTE CONNECTIVITEIT.

 

Het middelpunt van het interieur van de MINI Clubman wordt gevormd door de middenconsole met zijn verfijnde 6,5" of (optioneel leverbare) 8,8" touchscreen met hoge resolutie. Dit handige touchscreen navigeert je door een wereld van informatie en entertainment dankzij MINI Connected. Naadloos geïntegreerd met jouw apparaten biedt de MINI Clubman een scala aan online diensten en telefonie om je volledige controle te geven, of je je nu in of buiten je MINI bevindt.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van MINI inclusief BPM, BTW, recyclingbijdrage, registratiekosten en de kosten rijklaar maken. Je MINI partner geeft je graag bindende prijsinformatie. Aan deze configuratie kunnen geen rechten worden ontleend. De fiscale waarde bereken je door de recyclingbijdrage, registratiekosten en kosten rijklaar maken van de consumentenadviesprijs af te trekken. Deze waarde dient als grondslag voor het berekenen van de bijtelling.

** Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 september 2019 of zolang de voorraad strekt. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services.

*** Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden/20.000 kilometer per jaar en zijn excl. BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

**** Tarief op basis van 25% aanbetaling, 25% slotsom, een looptijd van 48 maanden en een actierente van 4,49% i.c.m. MINI Top Cover verzekering. Zonder MINI Top Cover verzekering is de rente 5,49%.

De video/afbeeldingen kunnen een configuratie of uitrusting tonen die in deze specifieke vorm niet meer leverbaar is of die in het geheel niet meer leverbaar is vanwege het upgraden van MINI automodellen en aanverwante producten.