UPDATE CORONAVIRUS

UW GEZONDHEID. ONS BELANG

Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet en doen er alles aan om onze acties en besluiten aan te laten sluiten bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De uitbraak en snelle verspreiding van het coronavirus in Nederland heeft ervoor gezorgd dat zowel de overheid als het bedrijfsleven noodzakelijke maatregelen neemt om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Ook wij, als BMW / MINI Amsterdam, nemen onze verantwoordelijkheid en werken per direct met een minimale bezetting om de  gezondheid van onze klanten alsmede onze collega's zo goed als mogelijk waarborgen. Deze maatregelen maken het mogelijk dat wij onze vestiging geopend kunnen houden en u onze services kunnen blijven aanbieden. Helaas hebben deze maatregelen wel consequenties voor onze wachttijden en onze (telefonische) bereikbaarheid.

Mogelijke besmetting coronavirus?

Bent u in een van de risicogebieden geweest of onlangs in aanraking geweest met een (mogelijke) drager van het coronavirus? Dan verzoeken wij u niet langs te komen in onze vestiging en uw afspraak te verplaatsen of te annuleren. Wij staan op een later moment weer voor u en uw MINI klaar.

Wij vragen uw begrip voor deze situatie en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

 

LAATSTE UPDATE: 11 MEI 2020

WIJ HANTEREN DE VOLGENDE MAATREGELEN:

  • Groet elkaar zonder aanraking.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Was uw handen regelmatig.
  • Nies en hoest in de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik een papieren zakdoek indien mogelijk.
  • Wij accepteren enkel nog pinbetalingen.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

VEELGESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN.

TEN AANZIEN VAN MINI EN CORONA

Gezamenlijk met MINI Nederland houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Met onderstaande veel gestelde vragen informeren wij u graag over onze maatregelen. Wanneer de situatie daarom vraagt, worden deze maatregelen verder aangescherpt.