Verkoopadviseur MINI

Ga jij vol enthousiasme op zoek naar nieuwe liefhebbers van MINI, houd je klantrelaties warm én weet jij de behoeften van klanten om te zetten zodat je samen tot de aanschaf van een droomauto komt? Wil jij elke dag weer zorgen dat klanten en belangstellenden de showroom met een glimlach verlaten? Ga dan aan de slag als Verkoopadviseur bij MINI Amsterdam!

Zo ziet jouw functie van Verkoopadviseur MINI eruit

Als Verkoopadviseur MINI ben je een vrouw of man die aanvoelt welke emoties MINI losmaakt. Je bent ambassadeur van het merk MINI en je maakt deel uit van een ambitieus en jong team. Je bent verantwoordelijk voor het bouwen, beheren en uitbouwen van onze relaties.


Elke klant of belangstellende krijgt van jou een unieke merkbeleving, waarbij je MINI’s tot in detail naar de wensen van de klant configureert om zo maatwerk te leveren. Je legt gemakkelijk contact met liefhebbers van MINI om hun behoeften te analyseren en daarop in te spelen. Je beweegt je dan ook net zo makkelijk in de virtuele showroom als in de echte verkoopomgeving. Je biedt klanten een proefrit, financiële dienstverlening en garantiemogelijkheden. Acquisitie maakt deel uit van je verantwoordelijkheden, oftewel je maakt scherpe offertes en sluit overeenkomsten.

Wat wij van je vragen

Als Verkoopadviseur MINI kom je terecht in een uitdagende commerciële functie en help je mee aan het succes van MINI Amsterdam. Daarom ken je goed de weg in zowel het sociale leven als het zakenleven in de regio. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klant. Je bent representatief, klantgericht, relaxed en casual. Daarnaast:

  • Beschik je over HBO denk- en werkniveau
  • Is een commerciële opleiding in de Automotive een pré
  • Heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de Automotive
  • Ben je in bezit van rijbewijs B
  • Ben je resultaatgericht, leergierig en een doorzetter
  • Woon je in Amsterdam of directe omgeving

Dit bieden wij jou

MINI Amsterdam biedt jou een interessante uitdaging bij een exclusief automerk met een inspirerende toekomstvisie. Als Verkoopadviseur MINI bouw je in de regio Amsterdam mee aan het succes van MINI Amsterdam. Wat kun je van ons verwachten?

 

  • Een aantrekkelijk salaris;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Leuk werk met een fascinerend merk;
  • Een MINI van de zaak.

Geïnteresseerd?

Heb jij het in je om onze klanten optimale service te verlenen? Wij verwelkomen je graag in ons team! Bezoek onze showroom wanneer je wilt, ook iedere 1e zondag van de maand! Kijk eens rond om alvast de sfeer te proeven en solliciteer voor 30-9 a.s. door je cv en motivatie te sturen naar Ria Theuvenet, P&O Manager van BMW_MINI Amsterdam, r.theuvenet@bmwams.nl

Over MINI Amsterdam

MINI Amsterdam is samen met BMW Amsterdam onderdeel van het wereldwijde strategische netwerk van BMW AG in München. Wij willen waarmaken wat iedere MINI-rijder van ons verwacht: “Be MINI"!

Voor meer informatie over MINI Amsterdam kun je terecht op www.mini-amsterdam.nl

Een profielanalyse maakt deel uit van de selectieprocedure