Wij staan voor je klaar. Juist nu

Ontdek de zekerheden van MINI Amsterdam

Je blijft welkom bij MINI Amsterdam. Ook in deze moeilijke tijden staan onze collega's voor je klaar en blijven wij je de service bieden die je van ons bent gewend. Daarnaast hebben wij diverse voorzorgsmaatregelen getroffen om je te beschermen en de veiligheid van onze klanten en onze collega's te waarborgen. Omdat wij je in deze uitzonderlijke tijd zo persoonlijk mogelijk van dienst willen zijn, ook als je niet naar onze showroom wilt komen, bieden wij een aantal aanvullende diensten.

1. VEILIGHEID EERST.

Jouw gezondheid. Ons belang

Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet en doen er alles aan om onze acties en besluiten aan te laten sluiten bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Om de gezondheid van onze klanten alsmede onze collega's zo goed als mogelijk te waarborgen hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

  • Groet elkaar zonder aanraking.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Was uw handen regelmatig.
  • Nies en hoest in de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik een papieren zakdoek indien mogelijk.
  • Wij accepteren enkel nog pinbetalingen.

2. SHOWROOMBEZOEK VANUIT HUIS.

Video aanvragen

VIDEO AANVRAGEN

Heb je interesse in een van onze nieuwe of gebruikte MINI's? Of heb je een vraag over je huidige auto? Neem dan contact met ons op en wij zullen je een uitgebreide video toesturen.

Videobellen

VIDEOBELLEN

Middels een videogesprek kun je persoonlijk contact hebben met een van onze verkoopadviseurs en live meekijken naar de auto. Wij vragen je om hiervoor een afspraak te maken zodat wij je uitgebreid te woord kunnen staan.

Proefrit op locatie

PROEFRIT AAN HUIS

Wens je een proefrit te maken zonder naar onze showroom te komen? Wij brengen de MINI naar keuze graag op locatie. Zo kun je ook in deze tijden het rijplezier van MINI zelf ervaren.

3. CONTACT ZOALS JIJ HET WIL.

Wij zijn, zoals altijd, telefonisch goed bereikbaar. Heb je andere wensen? Dan bieden wij u een aantal alternatieven. Zo kunt u contact opnemen via onze Live Chat op de website, een videogesprek aanvragen met een van onze verkoopadviseurs en zijn wij bereikbaar via onze social mediakanalen. Op deze manier kun je ook op afstand vragen stellen over je huidige of nieuwe auto.

Zoals altijd zijn wij telefonisch bereikbaar voor het stellen van vragen of voor het maken van een afspraak. Je kunt ons bereiken op 020 - 460 42 90.

Uiteraard kun je altijd een e-mail sturen naar info@miniams.nl of contact opnemen via ons contactformulier

U kunt ook met ons in contact komen via onze sociale media, zoals Facebook of Instagram.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

4. HAAL- EN BRENGSERVICE.

Bij MINI Amsterdam bieden we altijd al een haal- en brengservice. Maar nu je misschien niet naar onze showroom wilt komen, is deze service extra handig. Heb je een afspraak voor service of onderhoud van je MINI, dan komen wij ‘m bij je ophalen en leveren we ‘m, na het uitvoeren van de aangegeven werkzaamheden, ook weer bij je af. Daarbij nemen we alle hygiënemaatregelen van het RIVM in acht en voeren we extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden van je MINI.