Zakelijk

De ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche volgen elkaar in snel tempo op. Mobiliteit draait steeds meer om gebruik, functionaliteit en connectiviteit. MINI Amsterdam helpt je graag in te spelen op de veranderende markt. Met duurzame en kostenefficiënte oplossingen, passend bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij uw bedrijf te bieden hebben?
Neem dan contact op via: fleetsales@miniams.nl

MINI Clubman Business Edition
Goeie zaak.
MINI Business Editions

De MINI Business Editions zijn speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Of andersom natuurlijk. Omdat al het goede in drieën komt, heb je bij onze Business Editions niet de keuze uit één, maar wel drie modellen: de MINI 5-deurs, Clubman en Countryman. En het voordeel, dat kan oplopen tot € 2.968,-.

Vanaf € 27.990,- of vanaf € 485,- per maand.

MINI Kennismakingslease
Aangenaam.
MINI Kennismakingslease

Een MINI leasen, waarom niet? Met MINI Kennismakingslease heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten. Ontdek zelf hoe veelzijdig een MINI is door te kiezen voor de MINI Kennismakingslease.

Wat houdt je tegen om het gewoon eens te proberen?

Zie Oud Zuid Magazine.

In het ZOZ Magazine is deze editie Marieke aan het woord en ze vertelt alles over haar MINI Clubman.

Lees hieronder het volledige interview!

MINI Zakelijk
Mogen wij ons voorstellen?

Wij informeren en adviseren je graag over een kostenefficiënte inrichting van jouw zakelijke mobiliteit. In de praktijk betekent dat wij dagelijks relaties bezoeken om hen te informeren en te adviseren en samen met hen te onderzoeken waar en welke voordelen te behalen zijn. In een vervolggesprek presenteren wij graag de mogelijkheden. Nog bedenkingen?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die ons fleetsales team kan bieden? Neem dan contact op via fleetsales@miniams.nl