Zakelijk

De ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche volgen elkaar in snel tempo op. Mobiliteit draait steeds meer om gebruik, functionaliteit en connectiviteit. MINI Amsterdam helpt je graag in te spelen op de veranderende markt. Met duurzame en kostenefficiënte oplossingen, passend bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij uw bedrijf te bieden hebben?
Neem dan contact op via: fleetsales@miniams.nl

MINI Clubman Business Edition

Goeie zaak.

MINI Business Editions

De MINI Business Editions zijn speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Of andersom natuurlijk. Omdat al het goede in drieën komt, heb je bij onze Business Editions niet de keuze uit één, maar wel drie modellen: de MINI 5-deurs, Clubman en Countryman. En het voordeel, dat kan oplopen tot € 2.968,-.

Vanaf € 27.990,- of vanaf € 485,- per maand.

Zie Oud Zuid Magazine.

In het ZOZ Magazine is deze editie Marieke aan het woord en ze vertelt alles over haar MINI Clubman.

Lees hieronder het volledige interview!

Mogen wij ons voorstellen?

Wij informeren en adviseren je graag over een kostenefficiënte inrichting van jouw zakelijke mobiliteit. In de praktijk betekent dat wij dagelijks relaties bezoeken om hen te informeren en te adviseren en samen met hen te onderzoeken waar en welke voordelen te behalen zijn. In een vervolggesprek presenteren wij graag de mogelijkheden. Nog bedenkingen?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die ons fleetsales team kan bieden? Neem dan contact op via fleetsales@miniams.nl